O nama


DOBRODOŠLI


MALA SLAVIJA NA SAJMUSA ZADOVOLJSTVOM VAS POZIVAMO DA NAS POSETITE I UŽIVATE
U PRIJATNOJ ATMOSFERI I ODLIČNOJ KUHINJI

Želeći da vam se približimo da se na još jednom mestu, družimo sa Vama i pružimo Vam mogućnost da uživate u našim specijalitetima, Restoran Mala Slavija se sa srca Vračara spustio malo i na Sajam i omogućio svojim gostima sa Senjaka, Novog Beograda, Banovog Brda, Čukaricke padine i ostalih delova grada sa “one” strane mosta, da uživaju u čarima i specijalitetima našeg restorana.

Posle više od sedam godine uspešnog poslovanja na Vračaru, odlučili smo da se približimo gostima iz ostalih delova našeg lepog grada i omogućimo im da se uz osmeh, čašu dobrog vina i ljubazno osoblje našeg restorana druže sa nama i uživaju u pikanterijama koje naši iskusni ugostitelji mogu da vam ponude.

Mala ali odabrana družina starih i iskusnih ugostitelja, koja za sobom ima utabane milje ugostiteljskog iskustva i rada, pokušaće još jednom da vam dočara na koji sve način možete uživati u svetu hrane, dobre čašice i uvek srdačnog i raspoloženog osoblja. Slike starog Beograda koje vas okružuju odvešće vas u neka stara lepa vremena koja su ostala iza nas i izmamiti osmeh na vašem licu…
Ostanite verni vašim Restoranima Mala Slavija, kako na Vračaru, tako i novootvorenom koji nestrpljivo očekuje vaš dolazak na Sajmu, na adresi Bul. Vojvode Mišica 37, (preko puta samog sajma, ispod senjačke pijace) telefon 011/42 52 0 52, parking je obezbeđen odmah pored restorana.